Excursió 3r de Primària - Visita al Montseny

 

🌿 Descobrint la natura al Montseny! 🦋

 

Hola a tots!

 

Avui volem compartir amb vosaltres la nostra emocionant aventura al Montseny, a prop del riu Tordera. Els nens i nenes de 3r de primària van anar a buscar insectes d'aigua i a aprendre més sobre la fauna i flora que hi ha en aquest meravellós indret.

 

Després d'un agradable passeig pel bosc, van arribar a la riba del riu. Va ser increïble veure l'aigua cristal·lina i els animals que la poblen. Amb l'ajuda dels professors i monitors, van anar a buscar insectes d'aigua i vam començar la nostra missió.

 

Els seus ulls brillaven d'emoció mentre capturaven insectes. La diversitat d'espècies els va fascinar! A més, van aprendre molt sobre la flora que ofereix protecció i aliments als animals que hi viuen. Va ser com entrar en un món màgic ple de vida i colors.

 

Durant l'excursió, també van aprendre sobre la importància de protegir aquest ecosistema tan fràgil. Es van adonar de la necessitat de conservar els rius nets i l'entorn natural perquè tots aquests éssers vius puguin prosperar.

 

Va ser una jornada inoblidable, plena d'emocions i aprenentatge. Esperem poder realitzar més sortides com aquesta per continuar explorant i aprenent del món que ens envolta.

Gràcies a tots per compartir aquesta experiència meravellosa.

 

Fins a la propera aventura natural! 🌱🌍🌸